fbpx
OVER2018-10-04T16:18:08+00:00

Over Robuust

Robuust Marketing is een bedrijf met grote visie. Op 1 juli 2017 ben ik het bedrijf begonnen. Hiervoor heb ik jaren gewerkt voor andere bedrijven in deze sector. Zowel Newmed als Ariver Marketing. Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik er altijd al van heb gedroomd.

Mijn visie is om met u als zakenpartner mee te denken. Om uw bedrijf verder te helpen, en om zelf ook als Robuust Marketing steeds weer te groeien.

Robin van der Heide
Directeur

Het beste leveren

Ik houd van de uitdaging om het beste te leveren van wat binnen mijn vermogen ligt. Dit gaat natuurlijk gepaard met veel passie voor het vak en een verlangen om uw bedrijf het goed te zien doen.

Daarom hoop ik ook dat welke dienst ik u ook verleen; of het nu om uw website designen, Facebook inrichten of hulp met uw computer gaat, uw organisatie daardoor een sterkere marktpositie verkrijgt. Dat u beter te vinden bent, aantrekkelijker gevonden wordt en bovenal uw doelen behaalt.

Ik houd van het ontwikkelen van visie, of het nu om uw bedrijf, website of een nieuwe tak gaat. Ik denk graag met uw mee en schakel daar wanneer nodig de hulp van top experts in dit vakgebied in. Waarom? Omdat alleen het beste goed genoeg is!

Wat wij hebben gemaakt

KWALITEIT WERK. WAAROM? OMDAT ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS.

Wij Staan Klaar

OM UW BEDRIJF AANTREKKELIJKER TE MAKEN DAN DE CONCURRENT

Contact Opnemen